Bezig met laden
Ons team

Wij willen graag de beste zijn!

Lees verder

Ons team


Meriant verleent de zorg op de locaties en in de wijk met Verzorgenden-IG en Verpleegkundigen, ondersteund door huishoudelijk medewerkers. De huishoudelijk medewerkers maken schoon (waar mogelijk samen met de bewoners) en zijn de extra ogen en oren voor de zorgcollega’s. De teams worden medisch begeleid door een team van specialisten ouderengeneeskunde, (geronto)psychologen, ouderen psychiaters en gespecialiseerde paramedici.

Met de extra gelden die in 2019 beschikbaar zijn gekomen voor de verpleeghuiszorg zijn in 2019 woonleefassistenten op de huiskamers ingezet. Het doel is meer aandacht te kunnen geven aan de bewoners en de werkdruk op vooral drukke momenten te verlagen.

Kleinschalige teams die een vaste groep cliënten ondersteunen

Onze medewerkers

Vanuit de visie ‘(H)erken wie ik ben’ streven we naar zoveel mogelijk vaste gezichten voor bewoners. Er wordt binnen Meriant dan ook gewerkt met kleinschalige teams die een vaste groep cliënten ondersteunen.

Betrokken en bevlogen

Onze medewerkers en hun motivatie om de beste te willen zijn, bepalen of we goede zorg leveren en of onze cliënten daarover tevreden zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn.

Gezondheid

We sturen zowel preventief als curatief op duurzame inzetbaarheid.

Deskundigheid

Onze medewerkers zijn de basis van onze dienstverlening. Daarom blijven we investeren in kennis en kunde van onze medewerkers. Speerpunt hierbij is dat medewerkers zelf de regie nemen voor hun ontwikkeling, werk en vakbekwaamheid. In hun persoonlijk ontwikkelplan is inzichtelijk waar en hoe ze zich ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Meriant: word jij onze nieuwe collega?

Ben je benieuwd naar werken bij Meriant? In deze video krijg je een indruk van wie wij zijn, waar wij voor staan en hoe werken bij ons voelt. Wij zijn altijd op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen! www.meriant.nl/vacatures
Meriant delen.